Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 21 december 2012

Sleutelhangers

Eerder schreef ik al eens over het boekje Haken in Stijl van JoséBianca. Het is uitgekomen in de serie Handmadedivas van Tirion. Het is echt een heel leuk boekje vol met leuke haak-ideeën.

Op de website vind je ook een aantal gratis patronen, waaronder deze mooie sleutelhangers / labels:



Je vind het patroon hier. Je vind er ook een leuk patroon voor een fotolijstje!

José Bianca heeft ook kleine pakketjes samengesteld voor jonge haaksters. Deze pakketjes zijn leuke cadeautjes - er zit alles in voor het maken van een armbandje:



De pakketjes zijn bij ons te koop (2,99). Wil je meer weten over het boekje of de ontwerpster, dan kijk je nog even op haar blog.



7 opmerkingen:

  1. at een leuke hangers ♥

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de sleutellabels helemaal gaaf
    Fijne dag verder

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de sleutelhangers zijn leuk! Met een naam erop geborduurd ook een leuke cadeau-hanger...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jeanet,
    Wat leuk dat je mijn werk in het zonnetje zet :-). Bedankt daarvoor!
    Groetjes,
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Jeanet,
    Wat heb ik genoten van jouw blogjes dit jaar. Heerlijk. Ik wens je gezellige kerstdagen en een gezond, gelukkig en creatief 2013 toe (en dat ik nog heel lang mag meegenieten van jouw creativiteit...). Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. die sleutelhangers zijn echt super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen