Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 28 april 2022

Kant

Hoe heerlijk zo'n extra vrije dag maar de dag erna zijn we compleet ontregeld 😂. Morgen alweer vrijdag? Zo vliegen de weken wel heel snel voorbij. Ik begin langzamerhand wat kriebels te voelen, eerlijk gezegd. Zo achter de schermen zijn we echt al druk bezig voor het Brei- en Haakfestival op 4 juni. Er komt nog aardig wat bij kijken maar zo langzamerhand gaat deze dag echt vorm krijgen - en het wordt weer zó leuk! De komende weken zal ik met regelmaal wat posten over mijn verf-escapades maar ik bewaar deze strengen ook een beetje voor die speciale dag. En natuurlijk ga ik jullie wel een beetje lekker maken 😁. Want het draadje van gisteren is droog en ik ben helemaal flabbergasted door de zachtheid en fluffiness van dit garen. Dit moet je gewoon even door je handen laten gaan... maar nu nog niet, he? Op 4 juni! Ondertussen druppelt hier wel van alles binnen, zo is de voorraad Muud-tassen ook weer aangevuld. Misschien een Moederdag-idee? Of kies je voor een cadeaubon en zoek je graag zelf wat uit? Dan kan uiteraard ook. Deze cadeaubonnen sturen wij ook natuurlijk ook op. 

Verder kwam deze week de nieuwe verzamelbundel Kant binnen van Sascha Blase. 


In dit boek zijn maar liefst 23 patronen uit Kant haken (2015) en Meer Kant haken (2017) gebundeld.
Daarbij vindt je natuurlijk de basisprincipes van haken en kant haken, duidelijke beschrijvingen én uitgetekende schema’s voor alle projecten. Van lief en romantisch tot strak en stoer. Van de mooiste patronen voor sjaals, tassen, woon- en kledingaccessoires tot schattige knuffels. Prachtige foto’s en een speelse vormgeving maken dit boek tot een must voor iedereen die van haken houdt.

Patronen:
-Zonneschijnsjaal
-Bourgondisch sjaaltje
-Wolkjescol
-Druifjessjaal
-Dromerige sjaal
-Blaadjessjaal
-Dennenappeltjessjaal
-Kantastisch tasje
-Elegante baret
-Zwierige poncho
-Kanten shopper
-Kantje, bandje of randje
-Stijlvolle poncho
-Polswarmers
-Zonnehoedje
-Kralentasje
-Sterrendoily
-Zigzagdeken
-Nostalgisch zeepzakje
-Romantische onderzetters
-Slinger
-Knuffelkantje
-Kanten konijntje

Je vindt het boek ook in onze webshop.

 

In onze winkel vind je al een paar items terug uit dit boek.Morgenochtend ben ik zelf nog in de winkel, als mijn late dienst start neemt Ali de honneurs weer waar.
Zaterdag ben ik er weer zelf!

PS: ik ga nog héle mooie kant-draadjes verven.....


1 opmerking:

  1. Het boek van Sascha is inderdaad heel mooi en eentje om in de collectie van de haakboeken te hebben. Ik ben fan <3
    Fijne zondag, groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen