Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 12 april 2022

Buiten!

Eigenlijk had ik voor vandaag een weekprogramma in één dag willen proppen. Maar na een late dienst op zondag en gisteren een hele dag bijscholing was ik vandaag gewoon echt brak. Er lagen wolletjes klaar om te verven en staaaaaaapels administratie maar met kindlief een paar dagen thuis gingen we eerst maar even op pad om alvast wat potgrond te halen. Alleen potgrond he? 😁


Tuincentra zijn gevaarlijke plekken, deze dagen... Eenmaal weer thuisgekomen doken we in de winterberging van onze oude fuchsia's, nou - die wilden wel uit de turf! De eerste scheuten staken hun kopjes al boven de grond. Als die kale stokjes weer gaan uitlopen, dan gaan we weer veel bloemen zien deze zomer.


En zo waren we de hele middag bezig. Niks beter dan in de zon, graaien in de grond. De eerste sproeten zijn weer door, de vitamine D-shot weer binnen. 



De strengetjes moesten dus even wachten maar eigenlijk is dat prima want vandaag kwamen er nieuwe verfpoedertjes binnen, daar kan ik dus later mooi eens mee experimenteren. En er kwam nog een verrassing binnen, kijk wat ik nog op de kop heb getikt:


Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur. Van harte welkom!







2 opmerkingen:

  1. Heerlijk he het tuinseisoen lekker buiten vertoefen.
    En ook mooie stoffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om de tuin weer zomer klaar te maken hè. Goed dat je hier voor hebt gemaakt want dit ontstresst heerlijk. De rest komt vanzelf weer.

    BeantwoordenVerwijderen