Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 27 april 2022

Koningsdag 2022

Wat kan "gewoon" toch bijzonder zijn! Om weer "gewoon" Koningsdag te kunnen vieren, wat een feestje! Ik vond het simpelweg genieten vandaag en ik heb eigenlijk niks bijzonders gedaan. Vroeg uit de veren, dat wel. Om maar zoveel uit een extra vrije dag te halen..


De vlaggen uit terwijl het reveil van de toren klinkt, al vroeg in de rij aansluiten voor Oranje tompoezen bij de bakker, even naar de optocht kijken, Wilhelmus zingen, hoera, hoera, hoera! 
Daarna even opwarmen met koffie en gebak en lekker keutelen in de tuin met op de achtergrond de geluiden van het oranjefeestje dichtbij. 


En natuurlijk nog wat strengetjes in de pan. Gisteren kwam een grote doos wol binnen en ik bleek een verkeerde bestelling te hebben gedaan: een draadje dat ik nog niet kende. Geen nood, dat vráágt om een experimentje - toch? 😊

Ik bleef wel in stijl vandaag met Monarch Orange en Royal Purple!

Terwijl de draadjes aan de waslijn weer volume kregen en droog werden geblazen, tuften we nog even naar de moestuin. In de polder was het ondanks de zon bere-koud! Niet dat het veel uitmaakte, het groeit en bloeit.

 En nu maar even bijkomen en nagenieten. Morgen is de winkel weer open, van harte welkom!


3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n relaxte zonnige koningsdag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n ouderwetse gezellig en zonnige Koningsdag. Geniet maar lekker na.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het weer kon!
  Je hebt er een leuke dag van gemaakt zo.

  BeantwoordenVerwijderen