Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 april 2022

Relax!

Na een feestelijk en werkzaam weekend was het voor mij een soort van Weekend vandaag. Helemaal hetzelfde is het natuurlijk niet, want er lag nog wel het een en ander op mij te wachten. Een staartje administratie, een mega-was (alle studenten besloten dat ze wilden gaan zwemmen nu ze toch zo dicht bij zee waren, brrrrrrrrrr.......!), de handdoeken hebben het eerste strandzand te pakken. Maar vanmiddag was het tijd om te ontspannen: de verfpannen gingen aan! Ik heb de laatste weken weer héle slechte oren-dagen, het geruis is niet te harden en uren lang je eigen hartslag horen is ook niet heel prettig. Tijd voor iets leuks dus:



een experimentje.....

Hier word ik dan weer helemaal blij van! Vanavond nog een paar en dan ben ik helemaal zen....

Morgen is de winkel weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!

2 opmerkingen:

  1. Zo lekker zen bezig zijn leid ook af van het geruis in je oren. Mooie strengen heb je weer gemaakt. Sterkte met het geruis en geniet van de mooie strengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte met het geruis in je oren.Afleiding het werkt goed en resultaad prachtige strengen.

    BeantwoordenVerwijderen