Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 20 april 2022

Yarn mob

Wat is het toch lekker om in de zomer te verven! Zeker in combinatie met het onvolprezen centrifugetje 😁. Het droogt als een tierelier en vanmiddag kan ik ze wel van het rek halen. Naast een grotere keuken zou ik nu ook wel een grotere tuin willen .... 😂😂. 

Als ik aan het verven ben hou ik altijd een paar strengen apart om restjes verf weg te werken. Tussendoor veeg ik mijn handen/handschoenen er aan af, ik veeg wat gemorst vlekken of poeder weg en is gebruik het als poetslapje om bakken schoon te vegen. Soms gooi ik ze nog in een pannetje om de laatste kleur uit het water te trekken. Het zijn zogenaamde Yarn-mobs (een zwabber maar dan anders...) Onvoorspelbaar en uniek! 

Dit zijn mijn yarn mobs van gisteren: Soms zijn het echt de mooiste strengen...
Ik zou ze alleen nooit meer na kunnen maken!


5 opmerkingen:

 1. Voortaan alleen maar Yarn mobs maken! Die blauwe...ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou die moest zijn super gelukt zeg. Ja die blauwe maar ook de gelige zijn heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op de blauw/groene strengen maar die yarnmob is echt super

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig zijn de kleuren en fijn dat het zo goed droogd.
  yammob is verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n yarn mob wil ik ook wel thuis!!! Prachtig alle drie.

  BeantwoordenVerwijderen