Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

woensdag 30 maart 2022

5e Brei- en Haakfestival

Jullie wisten het natuurlijk al, maar bij deze dan de officiële aankondiging van de 5e editie van het Zeeuwse Brei- en Haakfestival op zaterdag 4 juni 2022 op de Markt voor onze winkel in Arnemuiden:


Voor wie al op eerdere edities is geweest hoef ik nauwelijks iets uit te leggen, voor wie voor het eerst komt: Ons Brei- en Haakfestival is een gezellig samenzijn van mensen met dezelfde hobby/passie. In open tenten nodigen we je uit om kleine workshops te volgen, demonstraties van brei- of haaktechnieken te bekijken en om samen te handwerken. Het is geen beurs of markt, maar een héle grote brei/haakclub! Natuurlijk kun je terecht voormooie draadjes en garens, zowel buiten als binnen in onze winkel is er heel veel moois te koop, ook zullen ontwerpers en bloggers prachtige patronen aanbieden. De toegang is gratis en wij zorgen - als altijd - voor de koffie en thee.

De komende weken zal ik regelmatig een tipje van de sluier oplichten. Je komt deze dag oude bekenden tegen maar zéker ook nieuwe deelnemers. Het festival is van 11.00 uur - 16.00 uur.

Tot die tijd moet ik nog héél, héél veel organiseren en regelen maar de voorpret is er al!

PS: en ja, natuurlijk geven we ook weer workshops garen verven! Wordt vervolgd, binnenkort kun je je daarvoor inschrijven, stay tuned!

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk vooruitzicht hoor. Ik kan niet wachten. Het is altijd gezellig met allemaal dames, soms een man, waar je dezelfde hobby mee deelt. Ook de workshops zijn altijd heel leuk. En natuurlijk weer garen inslaan. Succes met de voorbereidingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gezellig jammer dat ik niet in de beurt woont.
  Succes met alle voorbereidingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zo leuk is: mensen komen echt van heinde en ver! En wist je dat Arnemuiden ook een eigen trein-stationnetje heeft op loopafstand van de Markt?

   Verwijderen
 3. Ik heb twee overnachtingen in Veere geboekt. Fiets achterop de auto. Heeeeerlijk. Hoop op zon.net als de laatste keer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veere is heel dichtbij en binnendoor (over de sluizen) is het met de fiets een prachtig ritje!

   Verwijderen
 4. Hoop en duim voor net zulk mooi weer als 3 jaar geleden.
  Op zaterdag kan ik al vroeg van mijn treinkaart gebruik maken.
  Succes met de voorbereidingen.
  Groeten uit Purmerend

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes en heel veel plezier met de voorbereidingen.
  Het is wel heel ver rijden ... maar wie weet ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij komen express een nachtje logeren van uit het verre West Vlaanderen om voor de eerste maal te kunnen komen.Ik zie er erg naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen