Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 7 april 2022

Swiss Lakes

Vorige week arriveerde hier weer een nieuwe serie sokkenwolletjes van Lang Supersoxx, deze heeft het thema Swiss Lakes. Ik zou best aan een Zwitsers Meertje een paar sokken willen breien, maar ik moet het helaas doen met de - overigens mooie - plaatjes en buiten af en toe een flinke bui.


De voorbeeld-sok geeft het verloop weer, wat een vrolijkheid!


Ik heb de 6 kleurtjes weer in de webshop gezet en uiteraard liggen alle bolletjes in de winkel.



Alles staat weer klaar voor de brei- en haakclub van vanavond, van harte welkom! Morgen ben ik in de ochtend zelf nog in de winkel, 's middags neemt Ali de honneurs waar en uiteraard zie je me zaterdag ook weer de hele dag! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten