Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 3 januari 2019

Verrassingsabonnement - wie durft (wéér)?

Vorig jaar vroeg ik in januari wie het durft ? En toen durfden een héleboel mensen het aan!
Dus aan het begin van het nieuwe jaar vraag ik het weer: wie durf?



Wie durft zich dit jaar 4 x te laten verrassen met een streng handgeverfd garen?



We hebben voor 2019 2 opties!


 1. Abonnement Sokken-garen:

Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x 100 gram handgeverfd sokken-garen. Uiteraard kun je er unieke sokken van breien (100 gram is genoeg voor een paar sokken) maar ook is het garen geschikt voor sjaals, kollen en nog veel meer. Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd.

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. De garens kunnen ook met een tweed-effect of glittertje zijn.

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2019. Inschrijven kan tot 31 maart 2019, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier.
(inclusief 4 x verzenden - € 69,00)

2. Abonnement Luxe garen:

Misschien durf je wat méér? Of heb je niks met sokken breien? Met dit abonnement ben je verzekerd van 4 x een streng luxe, handgeverfd garen. Dit garen kan van alles zijn, van heel dun of juist wat dikker, geschikt voor sjaals, kollen, mutsen en nog veel meer (maar géén sokkenwol). Per zending krijg je ook een idee of patroontje geleverd, evenals diverse extra's voor het haken en breien.

De strengen zijn uniek in zijn soort, niemand krijgt hetzelfde. We kiezen voor luxe materialen als bijv. merino, zijde en alpaca.

We zenden de strengen rond 1 april, 1 juli, 1 oktober en rond de Feestdagen in 2019. Inschrijven kan tot 31 maart 2019, en vol = vol. Dit abonnement bestel je hier
(inclusief 4 x verzenden - € 99,00)




Ben je fan van bepaalde kleuren of just helemaal niet? Geef dat dan aan op het bestelformulier! 


8 opmerkingen:

  1. Leuk jeanet ik heb voor de sokken wol gekozen heb dr nu al zin in

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed idee Jeanet, een sokkenabonnement, heb me meteen ingeschreven!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk Rita! Stuur je af en toe eens een fotootje met het resultaat :-) ?

      Verwijderen
  3. Oooh de verleiding is groot. Ik twijfel nog wat te kiezen. Nog eventjes nadenken ��

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben fan en laat me graag verrassen! Afgelopen jaar zoveel plezier beleefd aan de mooie strengen dat ik nu al uitkijk naar de eerste streng... en ik moet die van december nog krijgen. Maar dat ligt niet aan Jeanet, ik heb m'n post nog niet opgehaald. Top idee, ben blij dat je het een vervolg kunt geven 👌

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat super dat je weer meedoet Anna! Ik hoop dat ik je weer kan verrassen met nieuwe strengen (en je hebt al zoveel moois gemaakt met handgeverfde strengen!)

      Verwijderen
  5. Ik heb zojuist via de webshop het luxe-abonnement proberen te bestellen... maar ik denk dat ik te laat ben!
    Dat zou écht heel erg jammer zijn:-(

    BeantwoordenVerwijderen