Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 19 november 2018

Winterfair 2018

Nu Sint weer in het land is breekt er een gezellige tijd aan (we laten de grote-mensen-discussie over Piet buiten beschouwing), vol evenementjes en andere gezelligheid. Nog anderhalve week en dan is er weer onze jaarlijkse Winterfair!





Alvast een beetje kerstsfeer proeven? Dat kan tijdens onze jaarlijkse winterfair in Arnemuiden, de gehouden wordt op vrijdag 30 november van 15.00 tot 21.00 uur.


Op het Marktplein en in de Langstraat worden kramen geplaatst waar ondernemers, kerken, goede doelen, sportverenigingen en bewoners zich van hun beste kant laten zien. Op de markt kunt u lekkers en andere waar kunt kopen, uiteraard zijn ook de winkels geopend. Geniet van Glühwein, oliebollen, gerookte tong en natuurlijk de GRATIS erwtensoep (gesponsord door de Ondernemersvereniging).

De markt bevat een diversiteit van meer dan 30 kramen, daarnaast kunt u genieten van optredens van Muziekvereniging Arnemuiden. Uiteraard is ook het museum geopend waar u kennis kunt maken met de lange geschiedenis van Arnemuiden en in het Uusje van Eine worden garnalen gepeld en verkocht.





Natuurlijk doen wij mee! Kom lekker langs voor een heerlijk warm brei- of haakwerkje, we hebben natuurlijk ook wol voor snelle projectjes - een beetje warmte kunnen we best gebruiken. 
Met de warme oliebollen van onze buurman kun je ook lekker opwarmen hoor!

Afbeeldingsresultaat voor winterfair arnemuiden
(oke, niet de recentste foto, hier ben ik nog langer dan Miriam - en da's tegenwoordig toch anders!)


Als je nou tóch in de buurt bent dan moet je beslist gaan kijken bij Sjokadoo. Deze geweldig leuke winkel is net verhuisd naar een groter pand, nét bij mij om de hoek. Nog meer lekkers en leuks en ook meer plek om lekker thee te leuten of koffie te drinken.


Een groot assortiment aan heerlijke koffie en thee!


Bijzondere cadeautjes en ook heel veer verleidelijk lekkers.






Een van mijn favorieten........ té lekkere fudge!




Afijn, ik heb je vast al overtuigd! 😉 


 Geen automatische alt-tekst beschikbaar.
(mozaïek: MoZartE)

Afbeeldingsresultaat voor winterfair arnemuiden






4 opmerkingen:

  1. thank you! a great article

    Pseudonym: a girl who likes to blog on http://baohaspa.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty..
    หนังใหม่

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik schrijf het in ieder geval in mijn agenda hoor. Ik ben ook heel erg benieuwd naar het nieuwe plekje van Sjokadoo.

    BeantwoordenVerwijderen