Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 6 november 2018

Vô 't guusje

Vorige week liet ik op Facebook al ergens in een post een fotootje zien (ik werd gemaand tot enige spoed) van het prachtige baby-dekentje dat gebaseerd is op het patroon Neeltje uit het Beddengoed van Tante Zoet. Het dekentje is echt een plaatje!


Helaas heb ik in mijn directe omgeving geen baby's tot mijn beschikking, want dat zou natuurlijk een prachtige foto opleveren. Maar je kunt je er vast wel een hummeltje bij voorstellen.


Het dekentje is gebreid van 100 % merino - warm, erg zacht en prima wasbaar - op naalden 3½.
Het formaat is 75 x 90 cm, geschikt voor de wagen, een wiegje of om zomaar heerlijk een babietje in te wikkelen. De deken heeft een brede rand van gerstekorrel rondom het patroon Neeltje.
(het dekentje kreeg de naam Vô 't guusje van Neeltje - voor 't kindje van Neeltje)



Bij aankoop van garen uit onze winkel krijg je dit unieke patroon gratis bijgeleverd.
In de webshop staat dit pakketje ook vermeld.

Ik ben me erg bewust van de beperkingen van een webshop. Er zijn namelijk meer dan 50 kleuren beschikbaar van deze mooie merino en die heb ik nooit allemaal op voorraad. Neem dus gerust even contact op als je een specifieke kleur zoekt!




Het dekentje ligt in de winkel, komt gerust langs om het te bewonderen, te voelen en alle mogelijke kleuren (of eventueel andere materialen) te bekijken.







2 opmerkingen:

  1. Wat een schitterend dekentje, zo lief met hartjes daar is vast wel een baby voor te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief dekentje. Kan voor een jongen en een meisje dat is makkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen