Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 oktober 2018

Zigzag

Voor de Knit en Knot heb ik geprobeerd weer een aantal nieuwe dingen te maken - gericht op de winter en met verschillende soorten garens. Ik probeer altijd iets te maken van de garens die in de winkel liggen om het effect van alle structuren, materialen en dergelijke te kunnen laten zien. Bij de wisselingen van de seizoenen krijg ik het wel enorm op mijn heupen - wat te kiezen??? Zoveel leuks!
Gelukkig krijg ik met regelmaat een foto van een tevreden klant die ik mag delen. 


Anna maakte deze sjaal van 1 streng handgeverfd sokkengaren. Ze nam het patroon van de ZickZack-sjaal en breide met naald 4. Wat een gaaf effect is dit. Ze nam een strengetje met veel wit en een beetje kleur:

Handgeverfd 20180892


Het ZickZack patroontje vind je gratis op Ravelry. Voor een korte sjaal gebruik je 1 streng, voor een lange is 2 genoeg.


Ondertussen zijn heel veel van onze vers-geverfde strengetjes opgedroogd en liggen klaar voor de Knit en Knot!


Na de beurs zal ik wat overgebleven is op de foto zetten in en de webshop plaatsen.

Fijn weekend!






2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke sjaal die zig zag. Het wordt een kleurige stand op de Knit en knot zo te zien. Succes met de voorbereidingen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen