Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************vrijdag 26 oktober 2018

AYYA-KAL

Héérlijk! Het wordt koud 😊. En héle lange, donkere avonden voor de boeg....... het ultieme brei- en haakweer! Ik heb een stápel prachtige projecten om te laten zien maar simpelweg nog geen tijd gehad om ze te fotograferen en dingen in de webshop te plaatsen. Maar dat houden jullie nog tegoed.
Er zijn zóveel mooie projecten - keuze genoeg.


Zo start volgende week een prachtige KnitAlong, deze prachtige sjaal in ontworpen door Iris Verschoor van AYYA Handmade. Je vindt alle informatie terug op deze website.
Je kunt het patroon kopen via Ravelry waar je elke week in je account het volgende deel van deze KAL ontvangt.


Verschillende technieken komen aan de orde - en worden uitgebreid uitgelegd.
Fair-isle breien, letse vlecht, mazen en ophaken, van alles wat!


De sjaal wordt ca. 30 x 200 cm groot.
Er wordt gebruik gemaakt van sokkengaren met een langzaam verloop en een aantal effen kleuren.
Bijv. LangYarns Jawoll Magic met effen kleuren.
Op het eerste deel van het patroon krijg je uitleg waar je op moet letten bij je kleurkeuze.


Foto's en patroon AYYA Handmade - Ravelry

Iris was afgelopen zomer ook op ons Brei- en Haakfestival waar ze ook prachtig Fair Isle-werk demonstreerde. Je vindt haar andere patronen hier terug.

Zeal & Zest

******


En deze stapel nieuw brei- en haakwerk?
Die houden jullie nog van me tegoed!
1 opmerking:

  1. Ik vind dat fair isle zo prachtig. Maar breien is (nog even) niet mijn ding. Ik kan het wel hoor daar niet van.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...