Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 18 oktober 2018

Chaos

Tjonge, zo kom ik er wel weer in! Wat ik verwachtte gebeurde: het werd een chaotische dag 😏....
Voor openingstijd had ik alle beursdozen wel in de winkel - maar wáár te beginnen? De eerste klanten meldden zich al vroeg. Ik ging voor deze klanten op zoek naar bollen unicat die uiteraard in de onderste doos zaten, bedekt met pakketjes "sokken Zoutelande"en "Baret Hulst". Ook de Maya werd opgespoord, die zat 4 dozen daarachter. De voorbeelden die erbij hoorden had ik ook ergens gezien - dus opende ik nog 4 dozen en je begrijpt wel hoe het er toen ongeveer uitzag.........
Afijn, bijna alles hangt en staat weer op zijn plek. Ondertussen kwamen de eerste Beddengoed-pakketten binnen die besteld waren op de Knit & Knot - morgen gaan er een heleboel op de post.

Omdat er vanavond weer een brei-en haakavond gepland stond moest ik nog aanpoten om alle dozen weg te werken en het atelier weer gereed te maken voor de avond. Tussendoor nog even allerlei mails beantwoord en gekookt en toen ging bij mij het lampje uit........

Ik heb geen steek gebreid vanavond.... dus nam ik maar een streng handgeverfde merino waar ik een projectje mee wil beginnen (geen idee wanneer het klaar zal zijn, in dit tempo gaat het vast maanden duren).


Ik kwam vanavond niet verder dan een bolletje draaien van de streng.
En ik ben ook nog niet zeker van de combinatie...


Toen kwam ik tot de ontdekking dat mijn favoriete breinaald gehavend uit de strijd is gekomen, hoe komt dat deukje daar nou?


Afijn, het word niks meer vanavond.....
De koffer in!
Morgen weer een dag....4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, nu een nieuwe dag met nieuwe kansen en zo verkeerd deed je het niet gisteren. T was alleen veeelsteveel voor op 1 dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat jullie een korte vakantie hadden. En ook nog eens prachtig weer en een mooie tentoonstelling.
  Wb je kleurencombinatie zou ik niet dat zwart erbij kiezen, teveel kontrast...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk een rustigere dag vandaag. Jee wat zal je geslapen hebben vannacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank you for sharing with everyone. I know everything about you. It's great and it's great.
  เที่ยวภาคไหน

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...