Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 23 oktober 2018

Geel

Geel is hip! Je ziet het in allerlei kleurtonen en het past prima bij elk seizoen. Deze prachtige sjaal zag ik voorbij komen op Ravelry, wat een blikvanger!


Het patroon is absoluut niet moeilijk en is gratis te downloaden via Ravelry. Eigenlijk is de garendikte niet zo belangrijk, neem een naald die bij je garen past en je kunt de omslagdoek/shawl zo groot breien als je wenst. 
Ik heb héle mooie okergele wol van Borgo de'Pazzi - amore 160. Of kies je voor een van de prachtige kwaliteiten van de Lang WoolAddicts? Kan allemaal! Of liever toch geen geel? Kom eens langs om een mooi bolletje uit te zoeken....

1 opmerking:

  1. Ik vind de oker gele kleur ontzettend mooi en warm. Maar toch heb ik geen kledingstuk met deze kleur :-D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...