Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 7 oktober 2018

Gewijzigde openingstijden!

Tja, alles is een kwestie van tijd... die herfst gaat vast nog wel een keer komen. Terwijl ik mijn kolletje bijna klaar heb gebreid zie ik de weersvoorspellingen voor volgende week - Indian Summer!


Toch ben ik blij dat het bijna af is, natuurlijk gaat-ie mee naar de Knit&Knot! Want als je dit heerlijke garen hebt gevoeld ben je echt òm! Zó ontzettend zacht voel je zelden. (Fire van LangYarns WoolAddicts).

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:

Zaterdag 13 oktober gesloten
Dinsdag 16 oktober gesloten
Woensdag 17 oktober gesloten
Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!




3 opmerkingen:

  1. Geniet na de beurs maar lekker van wat rust. Nou ja alles zal wel weer op zijn plekkie gelegd moeten worden natuurlijk. Dus dat is druk zat denk ik zo maar. Hopelijk blijft de Indian summer nog even en kun je ook nog lekker genieten van het weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen