Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 2 oktober 2018

Luiaard-lappenpop

Als ik een hele dag strengetjes heb geverfd (en die nog -tig keer door mijn handen heb laten gaan: fixeren, spoelen, drogen, drogen, drogen) dan ben ik in een heerlijke flow (ik zou best fulltime wolverver willen zijn hoor). Het spelen met kleurtjes en mooie wolletjes is echt mijn ding. Soms blijft het gewone werk dan wel even liggen dus het was aanpoten vanmorgen! Als het dan ook nog eens heerlijk druk is in de winkel, ben ik wel in mijn element. Dit lappenpopje is dus - althans vandaag - niet helemaal op mij van toepassing 😉 :

Is het geen dropje?
Deze nieuwe lappenpop van Sascha?
Met zijn aandoenlijk grote ogen wordt deze Luiaard vast een lievelingspop van menig peuter.Je kunt het patroon kopen via Ravelry of Etsy en wij mochten weer complete pakketjes maken (garen, patroon en oogjes) van deze schattige lappenpop! Je vindt ze in onze webshop.
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...