Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
zaterdag 27 oktober 2018

Polsmoffen

Mens! Wat ben ik moe.... ik had zóveel willen doen vandaag wat niet lukte dat ik al weer hopeloos achterloop op mijn zelfopgelegde schema. Niet dat ik niks deed 😉, mijn lijstje klopte gewoon niet!
Vanmorgen om 6 uur ging de wekker, kindlief naar haar zaterdagbaantje gebracht omdat het werkelijk goot van de regen en vervolgens de andere koter wakker gemaakt. Boodschappen, bakker, slager en voor ik het wist was het al weer 9 uur en moest de winkel open. Manlief ging zijn voetbalploegje begeleiden en de toko was voor mij. Het was echt nog donker buiten, het hagelde en het was guur. Hoewel ik het niet verwachtte kwamen klanten al vroeg. Ik had een stoofpotje in gedachten voor het avond-eten (soms is het makkelijk als je naast de winkel woont) maar ik heb er meer dan 2 uur over gedaan om het überhaupt in de pan te krijgen zonder aanbranden. Telkens als ik een ui met betraande ogen aan het schillen was rinkelde de bel - snel handen wassen, fornuis uit, naar de klant en na 20 minuten of langer weer verder. We gaan zo een kijken of het alsnog smaakt 😁.

Nu gaat het lampje een beetje uit bij mij. Niet dat het lijstje al afgewerkt is, uiteraard maar geen puf meer voor een frisse nieuwe blogpost, maar eentje uit de herhaling, maar erg actueel met deze ommekeer in het weer:


Om je handen te beschermen tegen de kou: deze heerlijk warme polsmoffen. Gebreid van 1 strengetje Rowan Valley Tweed. Je kunt een streng bestellen (keuze uit 10 kleuren) via de webshop. Je krijgt het patroontje (plus Nederlandse vertaling) erbij.
Ook de sjaal vind je hier terug.

Andere ideeën vind je terug onder het label polsmoffen en polswarmers.

Fijn weekend!

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig heb je dit weekend een uurtje mee om bij te komen. Hopelijk smaakte het potje nog goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is op :-) dus zoooo slecht kan het niet geweest zijn...

   Verwijderen
 2. Hoi Jeanet, leg je toch zelf niet zo veel op. Niet goed voor een mens. Ik geniet van je blogjes en ook bij terugkerende berichtjes denk ik oh ja.. Ik hoop dat je wat rustige dagen daarna hebt gehad.Groeten Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de wol en het patroontje besteld , heel erg bedankt voor de supersnelle levering! Jammer dat je geen tijd in je webshop hebt ;-)

  groetjes van Janet

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...