Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 5 oktober 2018

Winnaars vrijkaartjes Knit en Knot


De 5 winnaars voor de vrijkaartjes zijn getrokken - het zijn:

Marina Hundersmarck
Harmien van Rijsbergen
Cathérine
Monique v/d Zanden
Ineke Hart

Nemen jullie even contact met mij op? Dan kun je het kaartje ophalen of laten toesturen. Wacht niet te lang, want het is al bijna zover!!


Op de website van Knit&Knot kun je de deelnemerslijst al bekijken, je oriënteren op de plattegrond en voorpret maken! Wij staan weer op dezelfde plaats als in het voorjaar - stand 54.
2 opmerkingen:

  1. Ha Monique, wat leuk. Gefeliciteerd! Misschien zien we elkaar daar wel, ik ga zaterdag. Veel plezier in elk geval.
    Madhurya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...