Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 6 oktober 2018

Zigzag

Voor de Knit en Knot heb ik geprobeerd weer een aantal nieuwe dingen te maken - gericht op de winter en met verschillende soorten garens. Ik probeer altijd iets te maken van de garens die in de winkel liggen om het effect van alle structuren, materialen en dergelijke te kunnen laten zien. Bij de wisselingen van de seizoenen krijg ik het wel enorm op mijn heupen - wat te kiezen??? Zoveel leuks!
Gelukkig krijg ik met regelmaat een foto van een tevreden klant die ik mag delen. 


Anna maakte deze sjaal van 1 streng handgeverfd sokkengaren. Ze nam het patroon van de ZickZack-sjaal en breide met naald 4. Wat een gaaf effect is dit. Ze nam een strengetje met veel wit en een beetje kleur:

Handgeverfd 20180892


Het ZickZack patroontje vind je gratis op Ravelry. Voor een korte sjaal gebruik je 1 streng, voor een lange is 2 genoeg.


Ondertussen zijn heel veel van onze vers-geverfde strengetjes opgedroogd en liggen klaar voor de Knit en Knot!


Na de beurs zal ik wat overgebleven is op de foto zetten in en de webshop plaatsen.

Fijn weekend!


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke sjaal die zig zag. Het wordt een kleurige stand op de Knit en knot zo te zien. Succes met de voorbereidingen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...