Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 10 oktober 2018

Dansen aan Zee

Toen ik in het voorjaar voor het eerst op de Knit en Knot beurs stond twijfelde ik een beetje of ik al dat Zeeuwse brei- en Haakwerk wel mee moest nemen, we zaten tenslotte midden in het gezellige Brabantse Zuiden en het was de vraag of dat nou wel aan zou slaan............ nou, ik hoefde niet te twijfelen. Voorál Zeeuws sloeg aan! 😉
Dus neem ik weer mee:

De Zeeuwse Tas
Afbeeldingsresultaat voor zeeuwse tas

De Zeeuwse sjaals:
Afbeeldingsresultaat voor zeeuwse sjaals

Afbeeldingsresultaat voor zeeuwse sjaals

Zeeuwse sokken
Afbeeldingsresultaat voor sokken zoutelande

Maar ook Zeeuwse Doekjes, zoals
Diezig:
Afbeeldingsresultaat voor omslagdoek diezig

Natuurlijk gaat Wanne mee!
Afbeeldingsresultaat voor doek wanne

en vers-van-de-pers:
Dansen aan Zee:

Dit nieuwe doekje is ook weer gebaseerd om patronen uit Zeeuws Breiwerk/avonddoekjes en labedissen en we noemden het Dansen Aan Zee. Yep, vernoemd met toestemming van BLØF  naar het liedje! Zeeuwser wordt het niet 😉En natúúrlijk gaat het Beddengoed van Tante Zoet mee! 2 kant en klare dekens in verschillende materialen, zodat je kunt voelen, bekijken en bewonderen. We vertellen je er graag van alles over op de Knit en Knot.
Nou, en dan de niet Zeeuwse dingen nog.....

Wat denken jullie - gaat dat passen op die 5 meter kraam? 

Afbeeldingsresultaat voor tas arnemuiden

Vergeet ik nog.......... voor iedereen die wat koopt op onze stand een Arnemuiden-tas!

9 opmerkingen:

 1. Dat zijn een hoop dingen om te bekijken bij jullie. Ik vind de doek 'Dansen bij de zee' echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles wat ik zag vond ik mooi.. Maar kan helaas zelf niet breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is veel, maar wat mooi. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, en nu hoop ik nog een beetje meer dat ik kaartjes mag winnen, want dat wil ik allemaal heel erg graag bij je komen bewonderen (en kopen uiteraard, jullie staan er tenslotte niet voor niets!).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier en gezelligheid toegewenst Jeanet. Je komt vast ruimte tekort voor die mooie handwerken. Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom dansen aan zee zeker op de stand bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Please let me know if you're looking for a author for your site. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thanks!
  D2bet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn eerste Zeeuwse tas is gebreid. Het is een heel leuk patroon. Door omstandigheden ben ik in het bezit van 2 pakketten. En ... ik kwam toe met de helft van het garen zodat ik 4 tassen kan breien. 1 dochter en 1 schoondochter zijn al kandidaat voor een tas. En het breien ervan is echt heel leuk en na een 10-tal rijtjes ook heel ontspannend. Ikke blij en de dochters blij.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...