Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 22 oktober 2018

Boompje

Oké, het is nog vroeg maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen, toch? Dit super-schattige kerstboompje is zo leuk!


De foto's en het patroon zijn van Martine de Regt, je vind het hier. En als je dan toch de smaak te pakken hebt, dan haak je er nog wat sterretjes bij of een rendiertje. Of blijf je eerst in het herfst-seizoen en haak je deze lieve paddenstoeltjes?

******

Voor wie in het weekend een pakketje bestelde voor de Golvensjaal: ik kreeg "ietwat"meer bestellingen dan ik in voorraad heb, de bollen zijn al besteld - even geduld nog!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...