Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 22 oktober 2018

Boompje

Oké, het is nog vroeg maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen, toch? Dit super-schattige kerstboompje is zo leuk!


De foto's en het patroon zijn van Martine de Regt, je vind het hier. En als je dan toch de smaak te pakken hebt, dan haak je er nog wat sterretjes bij of een rendiertje. Of blijf je eerst in het herfst-seizoen en haak je deze lieve paddenstoeltjes?

******

Voor wie in het weekend een pakketje bestelde voor de Golvensjaal: ik kreeg "ietwat"meer bestellingen dan ik in voorraad heb, de bollen zijn al besteld - even geduld nog!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten