Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 3 oktober 2018

Het Beddengoed van Tante Zoet - we zijn begonnen!

Ben je al begonnen met het Beddengoed vanTante Zoet? Mooi zo! Dan mag je eigenlijk deze blogpost wel overslaan 😉.


Er blijft bij een enkeling wat verwarring te zijn waar je de bestelde patroontjes kan vinden. Daarom nog maar een keer de uitleg:

Heb je het patroon via de computer besteld en betaald via de website https://visserstruien.eu/ ?
Super! Want dan kun je te allen tijde, op welk "kastje" je ook zit inloggen met je account dat je hebt gemaakt toen je het patroon kocht! De eerste aanwijzingen en de eerste rij patronen zijn daar al te vinden. Je kunt de patronen downloaden en opslaan op je computer. Deze bestellers krijgen het patroon niet per mail.
Je kunt het hier nog eens teruglezen!


Heb je het patroon besteld op een evenement (toen het nog niet digitaal kon...) en contant betaald? Dan krijg je het patroon per mail (en heb je het al ontvangen!)
Heb je mij mij een pakket besteld en ontvangen? Dan heb je inmiddels het eerste patroon ook al per mail ontvangen en heb je misschien de eerste pennen al gebreid.
Is dat niet het geval, neem dan even contact met ons op!

Natuurlijk neem ik de dekens mee naar de Knit en Knot. Je kunt dan voelen, bekijken en kiezen. Ik heb niet van alle kleuren pakketten mee maar op de beurs kun je wél de kleuren bekijken en een bestelling doen. Het pakket wordt dan in de week erna gratis naar je verzonden en hoef je ook niet te slepen met een groot wol-pakket.




6 opmerkingen:

  1. Wat een mooi deken.Mijn overgrootmoeder breide ook zo een dekens.is die gratis verzending ook voor Vlaanderen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is zo leuk om te breien, ook de Facebook groep is gezellig en voorziet zo nodig medebreiers van advies 💞

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, lang naar uitgekeken en nu bezig. Het eerste blok is bijna klaar. En dan te weten dat elk blok een ander patroontje heeft. Nu de zak met tijd nog, daar lees ik wel eens meer over ;) Deze herfst en winter heb ik een mooi project onder handen, dank voor jullie werk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen