Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 2 oktober 2018

Luiaard-lappenpop

Als ik een hele dag strengetjes heb geverfd (en die nog -tig keer door mijn handen heb laten gaan: fixeren, spoelen, drogen, drogen, drogen) dan ben ik in een heerlijke flow (ik zou best fulltime wolverver willen zijn hoor). Het spelen met kleurtjes en mooie wolletjes is echt mijn ding. Soms blijft het gewone werk dan wel even liggen dus het was aanpoten vanmorgen! Als het dan ook nog eens heerlijk druk is in de winkel, ben ik wel in mijn element. Dit lappenpopje is dus - althans vandaag - niet helemaal op mij van toepassing 😉 :

Is het geen dropje?
Deze nieuwe lappenpop van Sascha?
Met zijn aandoenlijk grote ogen wordt deze Luiaard vast een lievelingspop van menig peuter.



Je kunt het patroon kopen via Ravelry of Etsy en wij mochten weer complete pakketjes maken (garen, patroon en oogjes) van deze schattige lappenpop! Je vindt ze in onze webshop.




3 opmerkingen: