Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 23 oktober 2018

Geel

Geel is hip! Je ziet het in allerlei kleurtonen en het past prima bij elk seizoen. Deze prachtige sjaal zag ik voorbij komen op Ravelry, wat een blikvanger!


Het patroon is absoluut niet moeilijk en is gratis te downloaden via Ravelry. Eigenlijk is de garendikte niet zo belangrijk, neem een naald die bij je garen past en je kunt de omslagdoek/shawl zo groot breien als je wenst. 
Ik heb héle mooie okergele wol van Borgo de'Pazzi - amore 160. Of kies je voor een van de prachtige kwaliteiten van de Lang WoolAddicts? Kan allemaal! Of liever toch geen geel? Kom eens langs om een mooi bolletje uit te zoeken....





1 opmerking:

  1. Ik vind de oker gele kleur ontzettend mooi en warm. Maar toch heb ik geen kledingstuk met deze kleur :-D

    BeantwoordenVerwijderen