Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 9 mei 2018

Zomers shirt

De afgelopen dagen konden we genieten van heerlijk lenteweer. Tijd voor zomerse breisels!


Dit leuke topje is dwars gebreid én aan 1 stuk! Door het leuke verloopgaren van Adriafil en af en toe een gaatjestoer krijg je een prachtig effect.


Het garen is 100% katoen, dus ideaal voor de zomer. Breien met naald 4. Je kunt dit garen Kimera (kleur 21) van Adriafil vinden in onze webshop. Voor dit truitje heb je 6 bollen nodig (à € 4,25). Schrijf bij de opmerkingen "Amanda" en je krijgt het patroontje erbij. Laar die zomer maar komen!

Dit garen is overigens ook heel geschikt om mee te haken, het blijft mooi en is vormvast. Aanrader!





3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk truitje! Is het geschikt voor beginners om te maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk truitje. Ik durf er nooit aan te beginnen omdat ik bang ben dat het mij niet staat.

    BeantwoordenVerwijderen