Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 25 mei 2018

Chaos

Je zou denken dat ik ondertussen wel een beetje ervaring heb gekregen in het organiseren van een evenementje. Dat klopt natuurlijk ook maar op een of andere manier is er altijd weer even dat moment van lichte paniek en chaos. Vandaag was er beslist zo'n momentje...


Van deze georganiseerde bende word ik best een beetje onrustig. Alles komt tegelijk binnen (gelukkig op tijd), maar de last minute mailtjes en boodschappen maken toch dat ik nog zóveel moet doen komende week. Langzamerhand neem ik aan de achterzijde alle ruimte in, zodat Ali bijna niet meer bij zijn naaimachines kan. Volgende week volgen er nog een aantal dozen, met nóg een aantal leuke draadjes.
Ik ben heel enthousiast - dat zullen jullie wel gemerkt hebben - maar af en toe moet ik even slikken en duim ik dat het weer meezit, dat het druk en gezellig wordt en dat ik aan het eind van die dag alleen nog maar lége dozen zie. (ik kan natuurlijk mooi weer spelen en roepen dat alles "smooth" verloopt, maar ik hou me graag bij de realiteit! 😏) 

Op het moment dat ik vanmiddag écht even op mijn lip moest bijten kwam de post met een pakje. Een dikke glimlach op het gezicht van de postbode en bij het lezen van het adres-etiket begreep ik waarom:

"de tofste breiwinkel van NL"


Wat een timing! 😃
Een pakje met een heel lief briefje en schattige cadeautjes, echt zó lief! Lieve Lezer, heel hartelijk bedankt! Het is ontzéttend gewaardeerd.

*****
Met nog een week voor de boeg heb ik nog zoveel te bloggen, zoveel leuke dingen die ik jullie écht moet laten weten voor het festival. Ik hoop maar dat ik niks vergeet.
Deze wou ik jullie even laten zien:


Ilse breide deze stoere hoes rondom een vaas uit mijn kast. Het is niet meer dan een recht lapje in ribbels dat aan de achterzijde is dicht gemaasd. (ik kan het wel patroon noemen maar dat woord is het niet waard). Een stoer leren label met een drukker maakt het tot een hip accessoire in je huis. Een bos bloemen of fluitekruid erin en het is helemaal af!


Gebreid met naalden 10 een een streng Naturalia Alpaca van Borgo de ' Pazzi, maar de Bulky of Naturalia kan natuurlijk ook. De leren labels zijn in heel veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in onze winkel.

BDP Naturalia 00

Uiteraard is de winkel morgen en de komende week gewoon geopend en ook de bestellingen via de webwinkel gaan gewoon door.
Terwijl manlief nog de laatste hand legt aan het eten voor vanavond, duik ik de winkel nog maar eens in - een poging om wat orde te brengen in de chaos!


3 opmerkingen:

 1. Wat een schot in de roos! Heerlijk voor je.
  Ik hoop dat je dit weekend een poosje de rust kunt vinden om op jouw manier te genieten van deze voor-zomer. Ergens in een schaduwhoekje, dat wel natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat inderdaad goed vol, arme Ali. Hij heeft heel wat te stellen met de hobby van alle dames. Maar over een week is het weer allemaal weg 😉😉😉😉😉😉. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk!
  Ik duim ook voor een topdag!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...