Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 21 mei 2018

Vrij

Die 2e Feestdagen, dat zijn cadeautjes! 😃 Voor mij tenminste. En als het dan ook nog van dat heerlijke Pinksterweer is, dan heb ik ook een echte vrije dag. En togen we met een clubje naar Ouwerkerk... over de Zeelandbrug hopten we wat eilandjes verder en kwamen bij Textielwerk, waar een heel gezellige wolmarkt was!


Het is geen straf om op een mooie lentedag door Zeeland te toeren....Het was erg gezellig, prachtige garens, vachten, technieken gezien en héle lieve mensen gesproken!
Ik heb me niet helemaal kunnen beheersen en toch weer enkele aankopen gedaan. 


Bovendien konden we de verleiding van verse aardbeien en warme poffertjes niet weerstaan...


En we kochten een leuke krans gevuld met zachte Alpaca-wol (van Alpoekoe), waaruit de vogeltjes naar hartelust uit kunnen plukken voor hun nestjes. 

foto van Textielwerk Wol en Zo.
Foto: Textielwerk

Erg grappig vond ik ook de stand van Megurumi, waar je met behulp van een app je eigen unieke pop kan haken. Je vindt meer informatie op de Megurumi.nl

Team MEgurumi

Al met al, een heerlijke écht vrije dag! Morgen gaan we weer aan de slag - er is nog een berg te verzetten. En nu even duimen dat het weer op 2 juni ook zo heerlijk is....


1 opmerking:

  1. Kortom heerlijke pinksterdagen gehad. Je hebt het verdiend hoor. Op 2 juni gaat het ook goed komen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...