Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

vrijdag 11 mei 2018

Moederdag

Zoals jullie waarschijnlijk weten heb ik 2 volwassen kinderen (en ook nog een paar extra - éxtra volwassen!). Volwassen voor de wet, he? Op een of andere manier dacht ik altijd dat kinderen me minder nodig hadden als ze groter zouden worden. Haha, wat een illusie!
Het "Mám, máááham" is helemaal niet minder 😏. Ik ben op alle fronten nog nodig: Zoekgeraakte schoenen opsnorren, afspraken verzetten, huiswerk overhoren (maar of ze daar mee opschieten?), klankbord zijn, was- en kook-locatie, chauffeur (nog even, en dan zijn die rijbewijzen er vast). Zo zijn de taken wel veranderd maar niet altijd verminderd. Ik voel me wel eens een Zeeuws Trekpaard (het figuur heb ik al) die de boel aan de gang houdt, maar ook dat is een taak en stiekem geniet ik nog volop van het "gedoe"- voor ik 't weet zijn ze de deur uit....

Afbeeldingsresultaat voor zeeuws trekpaard

Voor alle moeders die er iets charmanter uit willen zien dan deze dame hierboven hebben we een prachtige nieuwe Moederdag-editie van unicat! Hiervan ga je vanzelf stralen:

Voor alle moeders die wat kleur kunnen gebruiken (en voor iedereen die het ook verdient!):
Deze prachtige kleur is slechts beperkt op voorraad, op = op! De bollen zijn vanmiddag gearriveerd en staan in de winkel of zijn te bestellen via de webshop.
Kom je binnenkort langs maar wil je zeker zijn van een bol? Bestel dan via de webshop en kies voor "betalen bij afhalen", de kleur wordt dan voor je gereserveerd! Morgen is de winkel uiteraard open van 9.00 - 16.00, dus echt ophalen voor moederdag kan ook...
4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig mooie dieren zijn dat. Welke leeftijd je kinderen ook hebben,ze hebben je altijd nodig.Dat vind ik prima.Moeilijker vind ik het dat nu we ouder worden de maatschappij zo ingericht wordt dat wij als ouders op hulp van onze kinderen terug moeten vallen.Schitterende kleur unicat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleine kindjes, kleine zorgen. Grote kinderen, grote 'zorgen'. Zo herkenbaar. Zonder werkpaarden loopt er veel mis in de wereld. En al die moeders kunnen best vrolijkheid gebruiken zoals met jouw prachtige bollen garen.

  Groetjes en fijne moederdag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Jeanet...het word steeds gekker hoor.... eerst oppassen op de kleinkinderen en dan komen ze t e pas en te onpas met de hele club mee-eten !! Maar wel leuk en zo blijf je van het hele wel en wee op de hoogte . Fijne Moederdag !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh! Die foto's bij het garen, wat een perfecte kleuren! Enne.... Dat Zeeuwse paard vind ik toch ook heel mooi! Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen