maandag 7 mei 2018

Workshopjes op het Brei- en Haakfestival

Oeps, nog maar 3½ week en dan is het alweer zover! Het 3e Brei- en Haakfestival vindt dan weer plaats voor de deur van onze winkel op de Markt in Arnemuiden.
Het is de hoogste tijd om eens een paar tipjes van de sluiter op te lichten want het belooft echt weer een gezellige, vrolijke boel te worden:


Elk jaar zijn we ontzettend blij en vereerd dat we weer een aantal vaste gasten mogen begroeten! Veel lieve mensen zijn bereid gevonden om een "aanwaai-workshop" te doen: een workshop waarbij je gewoon mag aanschuiven en meehaken of breien. 

Ook dit jaar is Jellina weer van de partij en ze heeft voor jullie weer een ontzettend leuke workshop bedacht. Ze haakte dit leuke vierkantje in Mochilla-techniek maar dit keer niet in het rond maar heen-en-weer. Leuk als spelden- of lavendelkussentje, portomonneetje of als applicatie op je jas of tas.
Je leest er meer over op Jellina's blog.

Afbeeldingsresultaat voor jellina brei en haakfestival


Dit jaar zijn Jolanda en Naomi van Haakplein er ook weer bij! Natuurlijk nemen ze de Nostalgia-deken mee, je kunt je vragen en opmerkingen kwijt over de Cosy-dekens, Nostalgia of een van de andere CALs maar je kunt deze dag ook aanschuiven voor een kleine workshop om deze schattige sleutel- of tashangers te haken. 


foto van Naomi Harreman.


Natuurlijk ben je deze dag nog niet uitgehaakt! Bij Sylvia kun je namelijk aanschuiven om een schattig bad-eendje te haken! Je leert ondertussen ook de amigurumi-techniek (als je daar nog niet bekend mee bent).
Om alle onkosten te drukken vragen wij dit jaar een kleine bijdrage van 50 cent of 1 euro voor de "aanwaai-workshops". Daarvoor krijg je het papieren patroon, een sleutelring en het benodigde garen. Neem wel zelf je haaknaald 2½-3 meer voor bovenstaande haak-workshopjes (en die zijn uiteraard ook nog in de winkel te koop).

Krijg je er ook al zo'n zin in? Wij wel hoor!
Natuurlijk is dit nog lang niet alles, ook de breisters komen aan hun trekken en er is nog meer - maar daar over vertel ik een volgende keer!1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...