Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 2 mei 2018

Met gaatjes

Voor als het écht nog eens zomer wordt: dit leuke truitje is niet moeilijk te haken, makkelijk aan te passen aan je wensen en ook snel klaar:


Het idee en de foto zijn van Hooked on Home Made Happiness waar je het gratis Engelse patroon vindt. Het patroon is in het Engels, met een aantal foto's die aardig voor zich spreken.
Als je naar beneden scrolt, vind je het patroon vanzelf. Het origineel is gehaakt met een acryl (wat mij dan weer niet zo lekker lijkt in de zomer) - een alternatief zou Durable Cosy Fine kunnen zijn, of evt. de Double Four.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...