vrijdag 18 mei 2018

Genieten

Vanmorgen ben ik nog een beetje aan het nagenieten. Gisteren hadden we weer onze twee-wekelijkse breiclub en ik heb weer genoten en gelachen voor dágen!
Naast een paar steekjes breien en haken doen we namelijk nog meer. We helpen elkaar op weg met patronen of een vertaling, testen elkaars brei- of haaknaald even uit - welke zijn het fijnst?, we zoeken kleurtjes uit voor elkaar die matchen bij die ene bol unicat, we complimenteren elkaar met al die leuke haak- en breiwerkjes. Ondertussen smeden we plannen voor het Brei- en Haakfestival want een heleboel deelnemers van onze club zijn die dag ook vrijwillig aan de slag om iedereen een geweldige dag te bezorgen.
We helpen even met bolletjes maken van een streng, we lachen-gieren-brullen het af en toe uit, we wisselen recepten, tomatenplantjes en ideetjes uit, eten vers gebakken macarons (zooo lekker, Debbie) en maken "instagram-waardige" foto's. Wat dan weer heel handig is als je niet op Instagram zit ­čśë.


Z├│ van de waslijn: een vers-geverfd strengetje wordt een bolletje en proeflapje!


Ilse breide dit prachtige kussen van 3 bollen LangYarns Viva. Omdat het garen zo mooi is van zichzelf is er alleen in tricotsteek gebreid. Ze naaide de twee vierkante lappen op een bestaand kussentje met een biesje. Een leren labeltje van een oude spijkerbroek maakt het kussen helemaal af.
Het kussen ligt bij ons in de winkel!Miriam wou wel foto's maken en haalde van alles uit onze huiskamer.
Die macarons - die zijn ondertussen helemaal op ­čśő


En dan die Olivia-kollen die Debbie en Nel haakten!
Een bol Unicat met wat bolletjes Cotton 8 (of iets anders dat combineert). Ik heb weer heel wat bollen Unicat besteld voor het Festival, zouden ze net zo snel op zijn als vorig jaar? 

In juni hebben we nog 2 keer Brei- en Haakclub, nl op donderdag 7 en 21 juni - daarna hebben we een kleine vakantie-break om in september weer vol enthousiasme te gaan beginnen.
4 opmerkingen:

 1. Het lijkt me heerlijk om zo'n groep te hebben die elkaar helpt en waar je gezellig breit ondertussen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me erg gezellig. Mag iedereen aanhaken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk!!!! Iedereen mag binnenvallen, de koffie en thee staan klaar (die macarons zijn er niet altijd hoor :-) ) En we hebben er meer van "de overkant"!

   Verwijderen
 3. Klinkt heel gezellig! ^^ Geen Instagram?? :) Ik vond wel een #atelierjaffari toen ik mijn foto van jullie wolletjes op Instagram zette.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...