Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 23 mei 2018

Tikkeltje

Het wordt een tikkeltje spannend hoor! Zal alles op tijd geleverd worden zodat we wat leuks kunnen laten zien op het Brei- en Haakfestival? Omzeil ik alle Duitse en Zwitserse feestdagen (waar je allemaal rekening mee moet houden...). Heb ik alles op tijd klaar, is alles geregeld? Met nog een ruime week voor de boeg stijgt de adrenaline ook weer, maar met een legertje vrijwilligers gaat het vast goed komen.

Alleen het weer, dat kan niet georganiseerd worden, dus check ik elke dag de buienradar. Alsof dat helpt! En waar maak ik me druk om, want we hebben uiteraard ook weer die grote tenten geregeld.
In de tussentijd kruip ik af en toe achter de naai- en borduurmachine, zodat er naast al die leuke draadjes ook nog wat anders te vinden is......
Deze grappige tasjes zijn er ook weer! Ideaal voor stekenmarkeerders, maasnaalden, sleutels etc.
Ze zijn al volop in de winkel leverbaar!
2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes! Je brengt me op een idee. Heb nog een restant Zeeuws schortenbont, was ooit mijn rok. Al eens een gebreide tas mee gevoerd. Misschien van de rest ook zulke leuke etuitjes of een projectbasis maken. Ik wens jullie een geslaagd evenement!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het Zeeuwse komt in al deze spullen mooi uit. Leuke aanvullingen op al jouw prachtige garens.

    Succes met de verdere voorbereidingen, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...