Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zondag 20 mei 2018

Ieniemienie....


Als vaker heb ik het laten zien op mijn blog: de schattige filmpjes van de ieniemienie-muisjes van Hanneke. Ze maakte weer een ontzettend leuke aflevering op YouTube


Dit is toch te schattig?? Wat een werk en gepriegel om dit te maken én een filmpje van te maken!!!
Hier heb ik echt bewondering voor! Je kunt de verzameling filmpjes hier zien.

Wil je weten hoe je deze mini-bolletjes maakt?


Zo maak je de kleine bolletjes:

Je knipt een stukje van ongeveer 1 cm van een drinkrietje af ( de rietjes die bij de pakjes drinken zitten )
Dan wikkel je daar met naald en dun garen ( maaswol of borduurgaren of id ) omheen totdat je het rietje niet meer ziet.
Zoek een leuk wolwikkelprintje op internet of maak er zelf 1. Die plak je eromheen vast.

2 opmerkingen:

  1. Wat een schatjes. En dan die bolletjes die maken het af. Wel leuk om eens te proberen ik gooi de rietjes toch altijd weg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk. Hoeveelheid uren zouden daar in zitten?!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...