Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee毛n en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 24 mei 2018

En n贸g meer......!

Heerlijk vind ik het om jullie te spammen met al die leuke dingen die we volgende week gaan doen op het Brei- en Haakfestival 馃榿. Weet je dat ik bijna plek te kort kom? Maar er gaan natuurlijk veel makke brei- en haakschapen in een hok! Of tentje in dit geval.....

Afbeeldingsresultaat voor sheep

Ook ons atelier vult zich aardig, deze week. Nieuwe bolletjes en garens, pakketten en tassen, tassen, tassen.... maar daarover later nog meer.

Eerst nog even 3 deelnemers voorstellen! 
Sindy Lous is een creatieve duizendpoot en op het festival gaat ze spinnen. En ze neemt ook een 2e spinnenwiel mee, als je wil mag je proberen!


Ze neemt verder nog van alles mee, z茅ker weten dat je er niet uitgekeken en uitgepraat raakt.
(heerlijk toch, zo'n dag waarop je aan niemand uit hoeft te leggen waarom je gek bent van draadjes?)

Ook voor het eerst is Francis Sinke van Haakgelukjes. Ik heb al regelmatig over haar leuke knuffels geblogd. Francis neemt ze mee en ook haar patronen! Schuif lekker aan en vraag honderduit over deze prachtige knuffels. Uiteraard kun je in onze winkel terecht voor het garen!

Afbeeldingsresultaat voor francis sinke

 

Een oude bekende die gelukkig ook weer van de partij is, is Wieke van Keulen


Wieke neemt o.a. de truien mee die ze voor Durable heeft ontworpen, gemaakt van Cosy Fine (en nog veel meer!)

Je Chante trui

My Type trui

Wieke maakt heel veel ontwerpen voor Durable, waaronder kleding, sjaals en woonaccessoires. Heb je het superleuke Donut-kussen al gezien?

Donut zitkussen

Ook dit patroon is weer gratis te downloaden bij Durable.
Bij Wieke kun je deze dag ook nog terecht voor Tunisch haken!

En dan................ hebben we op de valreep n贸g een hele leuke primeur! Dat was nog even spannend... maar daarover hoor je zaterdag meer op mijn blog - stay tuned....

Het wordt 茅cht een feestje hoor. Ik ben er best een beetje trots op dat we dit - toch behoorlijk unieke - evenement weer kunnen organiseren. G茅茅n beurs (toegang helemaal vrij), g茅茅n markt (hoewel er uiteraard h茅le leuke draadjes te koop zijn!) maar gewoon de grootste handwerkclub van Nederland op de Markt in Arnemuiden. Word je toch vrolijk van?
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...