Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 1 mei 2018

Opruimen

Het is niet mijn sterkste kant (mijn moeder en manlief zullen het beamen): opruimen. In georganiseerde chaos kan ik vrijwel alles terugvinden. Het is niet zo dat je in de winkel zijwaarts met ingetrokken buik moet lopen om bij de wolletjes te kunnen, maar áchter de schermen slingert er nogal eens wat rond. Zeker aan brei- en haakwerkjes, probeersels, proeflapjes, naalden, voorbeelden, patroontjes enzo. Ken je dat? Ach, ik denk maar zo dat er gekkere afwijkingen kunnen zijn, maar soms kan het ook héél lekker zijn om eens iets op te ruimen. Al je breiwerk in zo'n leuke tas bijvoorbeeld!


Alles bij de hand en dus ook makkelijk om mee te nemen als je een dagje uitgaat - naar zee en dan lekker haken of breien op het strand of in het strandhuis!
De tas is 42 x 18 x 18 cm groot, gevoerd en sluit boven met een rits. Aan de voorkant zit nog een ruim vak met een rits voor de kleine accessoires. Aan de zijkant zit een gaatje waar je je garen door kunt rijgen, je bol kan dan in de tas blijven als je bezig bent.

We hebben nog een aantal van deze leuke Briei- en Haaktassen op voorraad, je vindt ze allemaal in de Webshop (verschillende designs). Dit is ook een leuk cadeautje voor moederdag (om te geven of te krijgen!).
Nog zo'n handig dingetje:


Dit handige magneetbord zorgt ervoor dat je je telpatroon niet zomaar kwijtraakt. De strips houden het patroon op zijn plaats en je weet precies waar je gebleven bent! Handig bij telpatronen voor Fair Isle, visserstruien, borduren en nog veel meer! Ook deze vind je terug in de webshop én uiteraard in de winkel!
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...