Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 19 mei 2018

Kou

Hebben jullie het ook zo koud gehad de afgelopen dagen? Oh, ik heb de verwarming weer aan, een vest en een kolletje erbij. Brrrr, ik hoop dat de lente snel weer terugkeert!
Vanwege de kou kan ik best over mooie sokken bloggen:

Foto en patroon: Emmy Coplea - Ravelry

Het patroon van deze prachtige "Waterval-kabel"-sokken kun je gratis downloaden via Ravelry.
Heel mooi: de kabel loopt door tot in de hiel!

Mooi met effen of licht gemeleerd (handgeverfd) garen, Kies voor niet te bonte combinaties, het patroon valt dan weg.
Fijne Pinksteren!

2 opmerkingen:

  1. Die kleuren zijn mooi samen! De sok ziet er comfortabel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had het vrijdag en zaterdag echt koud. Nu op zondag is het weer lekker.. Ik vind de hiel van de sok heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...