maandag 28 mei 2018

Cadeautje

Het lijkt wel of het zo moet zijn, op de dag dat wij goodiebags gaan klaarmaken is het altijd lekker warm en benauwd buiten. Zo kan het zijn dat een enkele tas een klein spatje zweet heeft ontvangen, want dat vullen, slepen en opbergen van die tassen is echt een klus (maar o-zo-leuk!).


Deze leuke goodiebag gevuld met leuke dingen èn een aantal kortingsbonnen krijg je a.s. zaterdag cadeau bij besteding vanaf € 15,00 in onze winkel of op de kraam buiten. 
We hebben 1 tas per klant, de tas wordt alleen op deze zaterdag uitgedeeld en wordt niet bij bestellingen meegezonden, we hopen op jullie begrip hiervoor! (De tassen zouden op voorhand al op zijn). De tas is een heerlijke project tas en ideaal om al je aankopen in mee te nemen.

Naast een paar héle leuke cadeautjes zitten aan de tas ook een aantal kortingsbonnen van andere winkels in Arnemuiden. Deze zijn alleen geldig op zaterdag 2 juni tegen inlevering van de bon.

Afbeeldingsresultaat voor sjokadoo

Ook deze keer krijg je 10 % korting bij Sjokadoo. Wie me al een tijdje volgt weet ondertussen wel waar je moet zijn voor een heerlijke thee of koffie, chocolade of een leuk cadeautje. En natuurlijk kun je ook even uitrusten op het terrasje met thee en een lekkere appelkoek.

Afbeeldingsresultaat voor sjokadoo Afbeeldingsresultaat voor sjokadoo Afbeeldingsresultaat voor sjokadoo

Maar er is nog meer!

Ook bij Walky Schoenmode krijg je zaterdag 10% korting tegen inlevering van de bon uit de tas.

Afbeeldingsresultaat voor walky schoenmode Afbeeldingsresultaat voor walky schoenmode

Ze weten daar je nieuwe aanschaf van garens moeiteloos te combineren met een mooie schoen!

En tot slot krijg je ook 10 % korting op een Oroblu-panty bij RMU-mode.

Afbeeldingsresultaat voor rmu mode arnemuiden

Al deze winkels vindt je in de Langstraat, lekker dicht bij onze winkel dus. Heb je eventueel een (ongeduldige) partner meegenomen die wat minder enthousiast wordt van al die leuke bolletjes en workshops? Op zaterdagmiddag zijn het Museum en de Werf open vanaf 13.00 uur. Ontzettend leuk om te bezoeken (voor iedereen natuurlijk!). En natuurlijk kun je ook terecht bij de andere leuke winkeltjes in Arnemuiden.

Ik ga nog maar eens kijken of ik een beetje ruimte kan creeëren in ons atelier want het wordt ietwat vol!


2 opmerkingen:

  1. Wij parkeren altijd bij de Jumbo en dan kom je altijd door dat gezellige straatje. Leuk is inderdaad sjokado, zoveel lekkere thee en overheerlijke chocolade. Nog een paar nachtjes slapen en dan komen we weer hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave tas. Dat wordt vast een speciale verzamelaarstas. En dan zitten daar ook nog allemaal goodies in. Fijn om ook al die andere leuke winkels te bezoeken. Dat wordt een heerlijk dagje uit.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...