donderdag 17 mei 2018

Tante Zoet

Heel blij ben ik dat op a.s. Brei- en Haakfestival Anja en Stefanie aanwezig zijn met de nieuwe BOM (Brei Ook Mee) "Het Beddegoed van Tante Zoet", de prachtige meebrei- deken die gebaseerd is op de patronen van de avonddoekjes uit de Walcherse klederdracht.

Wie op de Knit en Knot in Tilburg is geweest heeft de deken al kunnen bewonderen:
Was je daar niet? Dan moet je zéker langskomen op ons festival want daar ligt-ie. Anja en Stefanie kunnen je er alles over vertellen (en natuurlijk ook nog over de àndere deken: De Zeeuwse Meebreideken, met alle patronen van de visserstruien), en je kunt je bij hen inschrijven voor het patroon. We starten in september met de uitgave van het eerste deel, deze BOM loopt tot januari 2019.

Tante Zoet

Op ons Festival zullen ook de eerste breipakketten beschikbaar zijn. We laten je verschillende materialen en alle mogelijke kleuren zien zodat je een pakket kunt kiezen dat helemaal bij je past! Als je bij ons een breipakket koopt of bestelt, krijg je het abonnement op de BOM gratis.
Vanaf begin juni zijn de pakketten ook in de webshop beschikbaar. Ondertussen breien verschillende dames zich een slag in de rondte om het patroon te controleren en om zeker te zijn van de gebruikte hoeveelheid garen.Foto's: M. van Dijk


Foto-collage: S. Huibregtse

Leuk detail: alle patronen kregen een (Zeeuwse) naam, allemaal met een verhaal! 
Kom dus zéker op 2 juni even langs bij Anja en Stefanie en blijf het blog van Tante Zoet volgen voor alle details.


5 opmerkingen:

 1. Wat is dit mooi!!! Ik brei niet maar haken wel. Ben met de Nostalgia 2018 bezig maar vind de verloop van banen veel speelser. Humm....misschien moet ik even over na denken. Zucht...jammer dat ik niet breien kan...maar nog een hobby erbij is niet wijs van mij. 😉

  Creatieve groetjes, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou ik mij ook in kunnen schrijven zonder dat ik het garenpakket bestel?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi ik heb begin van de week patronen besteld van tante zoet ed. Wanneer zou ik deze kunnen ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...