Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 17 mei 2018

Tante Zoet

Heel blij ben ik dat op a.s. Brei- en Haakfestival Anja en Stefanie aanwezig zijn met de nieuwe BOM (Brei Ook Mee) "Het Beddegoed van Tante Zoet", de prachtige meebrei- deken die gebaseerd is op de patronen van de avonddoekjes uit de Walcherse klederdracht.

Wie op de Knit en Knot in Tilburg is geweest heeft de deken al kunnen bewonderen:




Was je daar niet? Dan moet je zéker langskomen op ons festival want daar ligt-ie. Anja en Stefanie kunnen je er alles over vertellen (en natuurlijk ook nog over de àndere deken: De Zeeuwse Meebreideken, met alle patronen van de visserstruien), en je kunt je bij hen inschrijven voor het patroon. We starten in september met de uitgave van het eerste deel, deze BOM loopt tot januari 2019.

Tante Zoet

Op ons Festival zullen ook de eerste breipakketten beschikbaar zijn. We laten je verschillende materialen en alle mogelijke kleuren zien zodat je een pakket kunt kiezen dat helemaal bij je past! Als je bij ons een breipakket koopt of bestelt, krijg je het abonnement op de BOM gratis.
Vanaf begin juni zijn de pakketten ook in de webshop beschikbaar. Ondertussen breien verschillende dames zich een slag in de rondte om het patroon te controleren en om zeker te zijn van de gebruikte hoeveelheid garen.



Foto's: M. van Dijk


Foto-collage: S. Huibregtse

Leuk detail: alle patronen kregen een (Zeeuwse) naam, allemaal met een verhaal! 
Kom dus zéker op 2 juni even langs bij Anja en Stefanie en blijf het blog van Tante Zoet volgen voor alle details.


5 opmerkingen:

 1. Wat is dit mooi!!! Ik brei niet maar haken wel. Ben met de Nostalgia 2018 bezig maar vind de verloop van banen veel speelser. Humm....misschien moet ik even over na denken. Zucht...jammer dat ik niet breien kan...maar nog een hobby erbij is niet wijs van mij. 😉

  Creatieve groetjes, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou ik mij ook in kunnen schrijven zonder dat ik het garenpakket bestel?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi ik heb begin van de week patronen besteld van tante zoet ed. Wanneer zou ik deze kunnen ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...