Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 9 mei 2018

Zomers shirt

De afgelopen dagen konden we genieten van heerlijk lenteweer. Tijd voor zomerse breisels!


Dit leuke topje is dwars gebreid én aan 1 stuk! Door het leuke verloopgaren van Adriafil en af en toe een gaatjestoer krijg je een prachtig effect.


Het garen is 100% katoen, dus ideaal voor de zomer. Breien met naald 4. Je kunt dit garen Kimera (kleur 21) van Adriafil vinden in onze webshop. Voor dit truitje heb je 6 bollen nodig (à € 4,25). Schrijf bij de opmerkingen "Amanda" en je krijgt het patroontje erbij. Laar die zomer maar komen!

Dit garen is overigens ook heel geschikt om mee te haken, het blijft mooi en is vormvast. Aanrader!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk truitje! Is het geschikt voor beginners om te maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk truitje. Ik durf er nooit aan te beginnen omdat ik bang ben dat het mij niet staat.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...