Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 15 mei 2018

Feestje


Dat verven van al die draadjes is een feestje, maar als het de volgende dag dan van dat heerlijke weer is om te drogen: dan doe ik nog een rondedansje. Ik aai de strengetjes nog een paar keer extra, daar worden ze vast nog mooier van. Terwijl de boel buiten hing te drogen was ik tussen de bedrijven door al weer bezig met het Brei- en Haakfestival. Persberichten de deur uit, afspraken maken, patronen op voorraad maken, bestellingen doen zodat alles hier op tijd is en de eerste brei- en haakpakketten maken voor deze dag. En de goodie-bag natuurlijk! (wordt vervolgd 😉).

Uiteraard is de (web-)winkel tot die tijd gewoon open, de winkel ligt nu uiteraard ook vol met prachtige draadjes - veel meer dan ik ooit in de webshop kan plaatsen.
Ondertussen zie ik allerlei prachtige dingen voorbij schieten. Tijd te kort om ze te maken, zeker nu ik 's avonds ook weer langer bezig ben met de dingen van de winkel. Dus geef ik ze maar door:

Dit is toch een plaatje?
Het gratis (Engels) patroon is van Yarnspiration.

Foto's en patroon: Yarnspiration

Voor deze omslagdoek heb je nog geen 400 meter garen nodig. Je kunt kiezen voor een wat vollere draad zoals afgebeeld, maar ook een Lace-garen zou kunnen voor een kant-achtiger effect.

Ik duik de winkel nog even in, tot morgen!1 opmerking:

  1. Wat een werk om heel veel mensen een feestje te bezorgen. De omslagdoek is prachtig net als al die zelf geverfde garens. Let goed op jezelf met al die drukte.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...