Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 30 april 2018

In het verschiet

Wat was dit een ouderwetse regendag, zeg. Het bleef maar met bakken uit de lucht komen vandaag. Het had zijn weerslag wel een beetje op mij, ik staarde maar wat lusteloos naar buiten en was niet zo heel productief vandaag. Iedereen was thuis door de meivakanties, dan gaat alles sowieso een tandje langzamer. Ik bakt maar pannenkoeken en worstenbroodjes - daar was het toch weer voor?

Die zomer ligt toch in ons verschiet, als we het weerbericht moeten geloven. Maar misschien duurt het maar 2 dagen ­čśĆ. Wat een lekker klimaat hebben wij toch, altijd verrassend!
Een zomersjaaltje is prima op zijn plaats.

foto van Schachenmayr-NL.

En maak je 'm 2 keer zo breed en 2 keer zo lang, dan is-tie goed voor de winter!

Het patroon is van Schachenmayr en vind je hier terug (of evt. hier voor Duits en Engels)
Er is ca. 500 meter gebruikt - breien op 3½ - 4 mm
1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...