Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 28 februari 2018

New Leaf Designs

Zó, dit is geen winter-speldeprik meer hoor! Dit is een flinke por, zeg! Ik hou wel van een beetje winter maar dat statische haar dat overal op mijn gezicht blijft plakken - dat hoeft dan weer niet. Hoe harder de poging om het weg te krijgen, hoe sneller het terug plakt! En al die stroomstootjes die ik de hele dag oploop .... het zal zijn omdat ik zo positief geladen ben 😉. Het zijn kleine winterse ongemakken maar een beetje échte winter is best fijn! Toch is het einde wel in zicht, volgende week schijnt het weer voorbij te zijn. Ook prima natuurlijk want dat kunnen we weer uitkijken naar de lente met alle leuke ontwerpen die dan weer komen.

rabbithole17

Zoals dit leuke vestje van Carmen van New Leaf Design (voorheen Crafty Queens). Je kunt het gratis patroon (Ned, Eng, Fr) vinden op haar blog, waar je nog veel meer leuke dingen vindt! Het vestje is gehaakt met verschillende effen kleuren van Scheepjes Secret Garden. Je kunt uiteraard ook voor de kleurverloop-varianten kiezen.


Kijk zeker nog even verder op de website van New Leaf Designs, je vindt er veel inspiratie en leuke patronen! 




3 opmerkingen:

  1. Wat een tof voorjaars-jasje! Daar wil je direct de lente voor in de plaats, niet?!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuk zeg en heel eenvoudig te (m)haken. Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor het delen lieve Jeanet!
    xx Carmen

    BeantwoordenVerwijderen