Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 2 februari 2018

Warmte

De winter komt er aan! Eindelijk 😉. Laat die kou nog maar even komen, het is tenslotte nog maar nét februari.
Dus heb ik snel nog even de webshop bijgewerkt met een prachtig universeel wollen garen en de Rowan Valley Tweed in de Webshop geplaatst. Ik blogde al eerder over dit garen hier. We kunnen nog wel wat warmte gebruiken!


En van deze leuke polsmoffen maakte ik pakketjes die je rechtstreeks hier kunt bestellen. Natuurlijk krijg je het patroontje erbij. Die polsmoffen kun je vast goed gebruiken de komende maanden in frisse ochtenden.


Polsmoffen: klik hier
Rowan Valley Tweed: klik hier
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...