Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 16 februari 2018

Amineko

Gisteren hadden we weer een heel gezellige avond bij onze Brei- en Haakclub (elke 1e en 3e donderdagavond van de maand, 19.30 - 21.30 uur. Van harte welkom!). We lachen en kletsen wat af, er altijd wel iemand die te hulp schiet bij onverwachte haak- en brei-ongelukjes.
En we inspireren elkaar! Wil je een impressie? Jellina laat je meekijken op haar blog!

Zo nam Sylvia deze Amineko-poppetjes mee:


Ze zijn gehaakt met sokkenwol. De linker met een streng Handgeverfd garen en de rechter met een streng Magic Kette van Borgo de' Pazzi. Je kunt 2 van deze schattige amigurumi's haken uit 1 streng. De pootjes en het snoetje zijn van een restje Catania.

Het patroon van Amineko vindt je hier.

De sokkenwolletjes van Borgo de'Pazzi en Regia vind je hier (en er zijn weer nieuwe kleuren toegevoegd!). De handgeverfde wolletjes vind je hier.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...