Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 14 februari 2018

Valentina 2018

Vandaag is het Valentijnsdag! Of je daar aandacht aan besteedt of niet: jaarlijks komt er een práchtige unieke Unicat-kleur uit die maar beperkt op voorraad is. Ook dit jaar is een weer een ontzettend mooie kleur gemaakt: Valentina 2018


Héél donkerblauw naar vuurrood!
Is het geen plaatje?

dark moody bouquetold world charm


Ik ben op zoek geweest naar mooie romantische plaatjes.....
en dat viel nog niet mee 😉


Maar misschien héb je wel niets met Valentijn en romatiek maar val je toch als een blok voor deze prachtige kleur........


Dan denk je toch gewoon aan heerlijk zomers fruit? Krijg je vanzelf zin in de zomer! 😁De Valentina 2018 staat in de webshop en is te bestellen. Op is op, weg is weg! Deze kleur is daarna niet meer leverbaar. LET OP: de kleur is nog niet binnengekomen maar wel besteld (ergens onderweg), ik verwacht 'm in de loop van donderdag! . Alleen verkrijgbaar in 900 meter, genoeg voor een gehaakt of gebreide omslagdoek, sjaal of kol. Niet te versmaden kleurtje............

Helaas, hij is al weer uitverkocht!


9 opmerkingen:

 1. Hoi Jeanet,
  ik heb een vraag over unicat. Bij de whirl zitten er kleine knoopjes in de draad om de overgang naar een andere kleur soepel te laten verlopen. Ik was daar verbaasd over omdat ik had verwacht dat de kleur zou doorlopen. Maar scheepjes schrijft dat ook op het label. Zitten er in unicat ook zulke knoopjes?
  Groetjes, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie vurige sjaal geeft de sjaal 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja en ik ga weer voor de bijl. Weet ook al welk patroom ik ga haken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ook , wat een mooie bol. Wat voor patronen spelen er in jullie gedachten ?
  Of mag dat niet gevraagd worden Jeanet ?
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel, heb even gekeken, inderdaad een mooi patroon.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...