Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeƫn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 24 februari 2018

Pairfecte kindersokken

Ben je ook zo weg van die leuke Pairfect-sokken van Arne&Carlos? Terwijl je gewoon recht-toe-recht-aan breit krijg je de mooiste patroontjes en de 2e wordt - door het gele signaaldraadje - precies hetzelfde! Uit zo'n 100 grams bol kun je een perfect paar breien tot maat 46 maar voor kindersokken zijn de bollen helaas veel te groot. Maar nu is er gelukkig ook een kinder-serie uitgekomen, geschikt voor kindersokken van maat 22 - 35. Pairfect! šŸ˜ŠMaar liefst 8 verschillende kleurtjes zijn er op bolletjes van 60 gram = 252 meter (4,95). Daar wordt je toch vrolijk van?


De kleurtjes zijn te bestellen via onze Webshop Blij-dat-ik-brei.nl (zolang de voorraad strekt)

Wil je nog even zien hoe je het perfecte paar sokken breit met dit garen? Kijk dan nog even naar dit filmpje van Arne en Carlos:
5 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf maat 35 dus zou hieruit een paar sokken moeten kunnen breien. Maar een paar sokken voor mij weegt toch met de meeste sokkengarens zo'n 70-80 gram. Is dit dan zulk dun garen dat hieruit toch een paar sokken maat 35 is te breien? De kleurtjes vind ik heel vrolijk, daar houd ik van, maar als ik niet zou uitkomen met het garen vind ik het zonde om een bol te bestellen.
  Alvast fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit een bol van 100 gram kan in principe een paar sokken tot maat 46.......... Het ligt er natuurlijk wel aan hoe lang je het been doe, maar in principe geeft de wol dat hier aan.

   Verwijderen
  2. Mijn moeder heeft ook maat 35 en ik brei een been van zo'n 20 cm. Dat gaat prima, ik heb altijd nog wel wat over.

   Verwijderen
 2. Oh, zo fijn dat ik nu even lees dat er een webshop is en dat je ook naar Belgiƫ verzend! Ik heb dat precies ergens gemist!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...