Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 22 februari 2018

Winter !

Ik had niet gedacht dat het nog zou kunnen maar bloggen over échte winter-projectjes is nog steeds op zijn plaats. Met een Russische Beer in aantocht krijgt Nederland opeens schaatskoorts. We moeten nog zien of die Beer het zuidwesten van ons land ook nog bereikt, maar de koorts is er niet minder om.

foto van Schachenmayr-NL.

Heb je veel draadjes van ongeveer dezelfde dikte? Koop er een basiskleurtje bij en kijk wat voor moois je maken kan! Dit idee is van Schachenmayr, je kunt de beschrijving hier downloaden (even NL aanklikken). En mocht-ie niet meer af komen voor de Beer weer terug naar Rusland is vertrokken? Volgend jaar komt er weer een winter 😉. Het patroon is niet moeilijk en het is fijn om een makkelijk projectje bij de hand te hebben voor bij de TV of in gezelschap.

Op zoek naar nog een paar warme projectjes? Kijk in onze webshop eens hier waar je een hele rij pakketjes vind van wanten, mutsen en sokken. Opvallend: De Mutsenpakketjes gaan deze week heel hard!

 3 opmerkingen:

 1. mooi de Zeeuwse mutsen en ja het beloofd wat te gaan worden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schaatskoorts en Siberische kou vragen om een heerlijke warme muts om de oren warm te houden. Een mooie Zeeuwse muts is dan helemaal geweldig.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me het wel voorstellen dat iedereen een warme muts wil met die komen gure wind en kou.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...