Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 28 februari 2018

New Leaf Designs

Zó, dit is geen winter-speldeprik meer hoor! Dit is een flinke por, zeg! Ik hou wel van een beetje winter maar dat statische haar dat overal op mijn gezicht blijft plakken - dat hoeft dan weer niet. Hoe harder de poging om het weg te krijgen, hoe sneller het terug plakt! En al die stroomstootjes die ik de hele dag oploop .... het zal zijn omdat ik zo positief geladen ben 😉. Het zijn kleine winterse ongemakken maar een beetje échte winter is best fijn! Toch is het einde wel in zicht, volgende week schijnt het weer voorbij te zijn. Ook prima natuurlijk want dat kunnen we weer uitkijken naar de lente met alle leuke ontwerpen die dan weer komen.

rabbithole17

Zoals dit leuke vestje van Carmen van New Leaf Design (voorheen Crafty Queens). Je kunt het gratis patroon (Ned, Eng, Fr) vinden op haar blog, waar je nog veel meer leuke dingen vindt! Het vestje is gehaakt met verschillende effen kleuren van Scheepjes Secret Garden. Je kunt uiteraard ook voor de kleurverloop-varianten kiezen.


Kijk zeker nog even verder op de website van New Leaf Designs, je vindt er veel inspiratie en leuke patronen! 
3 opmerkingen:

 1. Wat een tof voorjaars-jasje! Daar wil je direct de lente voor in de plaats, niet?!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk zeg en heel eenvoudig te (m)haken. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het delen lieve Jeanet!
  xx Carmen

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...