Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 26 februari 2018

Maandag

Als je kinderen hebt die in verschillende regio's naar school gaan, dan lopen vakantie niet altijd gelijk. Nu zijn de koters hier niet meer zo klein dat ik ze bezig moet houden, maar een beetje rommelige dagen zijn het zo wel. Maakt niet uit - het valt hier niet op 😉.
Miriams vakantie zit er eigenlijk op maar ze had vandaag een extra dag vrij. Terwijl het mannelijk deel van ons gezin zich nog eens omdraaide besloten wij om de dag actief - en koud! - te beginnen. Met een ijskoude ochtendwandeling (daar word je echt wel wakker van).Om half 8 liepen wij met een gevoelstemperatuur van -10 in Oranjezon en het was prachtig! Niets is mooier dan het prille ochtendlicht.
We zagen de herten uit de verte en van dichtbij, (en werden bekeken) we kregen koude neuzen en genoten....
Om half 10 zaten we weer aan de koffie in een heerlijk warm huis. We konden een uurtje bijkomen toen het volgende project kon starten:


Nee, natuurlijk laat ik jullie nog geen kleurtjes zien! Dit zijn namelijk strengetjes die gemaakt zijn voor de Wie-durft-abonnementen voor het handgeverfde garen (de eerste strengen worden rond 1 april verzonden). Voor de Knit&Knot hebben we ook aardig wat nodig en de winkel mag ook wel weer bevoorraad worden. Werk aan de winkel dus! We gingen lekker los met mooie lentekleurtjes.....
Je kunt je nog steeds aanmelden voor het Verrassings-abonnement, na 1 april is het niet meer mogelijk. 
Ik loop nog steeds met mijn schort aan, strengen te fixeren en uit te spoelen. Wat een maandag 😉

Vandaag sla ik het blogideetje maar over, morgen weer!
3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke start van de dag. Beter dit dan regen. Leuk als je weer vrolijke kleurtjes in de winkel kunt leggen, doet een mens goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, dat verrassing-abonnement. Komt dat door mijn mail uit Zweden vorig jaar?
  Inmiddels woon ik weer in Nederland.
  Groeten, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is heerlijk! Zeker heel koud, maar gezond. En daarna met de wolletjes aan de gang is ook geen straf...
  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...